cemkirdim mutluyum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cok mutluyum
  2. mutluyum
  3. dokunmayin mutluyum
  4. bayburtluyum cok mutluyum
  5. cok mutluyum cunku
  6. mutluyum huzurluyum
  7. mutluyum pkk yi kurtardim
  8. dovmem var mutluyum
  9. o kadar mutluyum ki
  10. ayar yedim mutluyum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gareth jones » i d rather go naked than wear fur » ismail y k nin fenomene katilmasi » sevgili » elbistan in tarihi eserleri » thomas harris » cataract » gittigidiyor » begenemedin mi lem panyonco » insanlarla ugrasmak zor » angela merkel » serenade » berberlerin serce parmaklari » istikbal » asilacak kadin » yorum farki » isledigi cinayete pasta susu veren insan » erkeklerin garipsenen davranislari » tofas » can ugurluer » sac kurutma makinesi » fisildayislar » turkiye bayanlar basketbol ligi » malatya katliami » zamani durdurmak » dugun gecesi evlenmekten vazgecmek » teb » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak » camel sigarasina deve sigarasi dememek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa