cemil ipekci nin aile babasi olmasi 

kapat
  1. -oğlum derslerime çok ilgisizsin babanla görüşmek istiyorum..
    -ya hocam annem gelse olmaz mı??
    (executor_57, 12.01.2008 18:39)
  2. (bkz: aile bıbasıyım ayol)
    (bkz: sonracığıma türban serbest olmalııaa)
    (hyperion, 12.01.2008 18:41 ~ 18:53)
  3. cinsel kimliğini saklama gereği duymayacak kadar cesur bir insanla dalga geçme amacıyla açılmış başlık. (bkz: aile babası da olur aile annesi de kime ne?)
    (esens, 12.01.2008 18:50 ~ 18:54)
  4. biyolojik olarak mümkün olan hadise. Ama sadece biyolojik olarak..
    (double cross, 12.01.2008 18:52)
  5. Küçük alametlerdendir.
    (phaate, 12.01.2008 18:53)
  6. (bkz: cemil ipekci nin mafya babası olması)
    (rapper ninja, 12.01.2008 18:55)
  7. -ding dong ding dong.
    +aaa hoşgeldin kocacım.
    -hoşbulduk kocacım.
    (degetbasimdan, 12.01.2008 19:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» askta kadin ve erkek farki » gevas in tarihi eserleri » 132 » zeytinburnu bagcilar tramvayi » thanx for nothin » demirbas » ucaga binerken olecegini hissetmek » kas yapayim derken goz cikarmak » ince ruhlu » josh holloway li magnum reklami » turkiye pasaportu » drop the phone » pahali esyanin insanin imanini zayiflatmasi » islam da insana mantikli gelmeyen seyler » osasuna » ahlat » kardiyak » ravel sol major piyano koncertosu » tanri ile seytan arasindaki farklar » hedef kitleye ozel fox dizileri » kendini tanimak » jean paul sartre » wireless » notrinova » sanliurfa nin tarihi eserleri » yaran entry silinme sebepleri » opusmek istemeyen sevgili » bsg dedirten sagci zirvalari » kurban i keriz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa