cement 

kapat
  1. ing. çimento, tutkal, zamk, macun, çiriş.
    (larker, 21.07.2007 16:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ogrencinin yemek rehberi » 21 grams » yaran ayarlar » hz muhammed doneminde kadinlarin daha ozgur olmasi » genclik servisleri merkezi » komik msn adresini kiza vermek » tanri ile allah arasindaki fark » usta cirak » queen latifah » fasist romantik tandans » paket servis istiyorum ama paket istemiyorum » evrim teorisi » yavuz cetin » new york ta sonbahar » back to black » mahpeyker » beni dinle anne » uludag sozluk hakkinda ne dediler » peyker » yazarlarin aslinda demek istedikleri » laikciyiz biz cekeriz cefa tuncay abi bizi birakma » sami yusuf » sozluk sayfasina reklam alan yazar » desti izdivac » uzak » sektor » hayko cepkin » std » zzyxz rd a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa