cemalin seyreden istemez cennet 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ekmek istemez su istemez
  2. cemalin ruyamda gordum
  3. dost cemalin benzer
  4. cemalin baginda seyran eyledim
  5. cennet cennet dedikleri birkac koskle birkac huri
  6. cennet cennet dedikleri
  7. kim bes yuz bin istemez
  8. kim 500 bin istemez ki
  9. ister istemez
  10. baska bir ask istemez

© 2008 - uludağ sözlük

cemalin seyreden istemez cennet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cemalin seyreden istemez cennet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cemalin seyreden istemez cennet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genelevde hersey dahil uygulamasi » telepati » otomutilasyon » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » fasist » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » postpartum psikozu » parapraksi » yasamsal tespitler » ahmet necdet sezer » darwin in olmeden onceki son namazi » otimik durum » sentaktik afazi » gul bahcesindeki gelincik » eski cin atasozleriyle konusan eski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arda turan » herry » okul kantininde kimiz satilmamasi » burhan altintop lost ta oynasin » saygi hak edilmez kazanilir » asik olunca surekli gulumsemek » nadia camukova » the floating head » tatar kizlari » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » eski sevgili » tuncelispor » undo control » yaran dilenci diyaloglari » 12 ekim