cemal kamaci 

kapat
  1. şampiyon boksörümüz.
    #90417 (jikase, 27.02.2006 14:09)
  2. trabzonlu şampiyon boksörümüz. ismine spor salonları bulunmaktadır. ayrıca akp'nin kurucular kurulu üyesidir.
    #90420 (palta, 27.02.2006 14:12)
  3. KENDiSi FENERLiDiR...
    #955217 (demolay, 05.12.2006 21:13)
  4. ilk avrupa şampiyonu boksörümüzdür. kariyerindeki en önemli maçında * eşi benzeri görülmemiş bir şekilde ali sami yen stadi nda bir boks maçında izdiham olmuş , 30 bin kişinin izlediği maçta fransız rakibini perişan etmiş,ilk avrupa şampiyonumuz olmuştur. adına trabzon ve istanbul okmeydani nda spor salonları açılmıştır. kızının ölümünden sonra dine yönelmiş ve 'önemli olan ahiret şampiyonluğu' diyerek bunu pekiştirmiştir.
    ayrıca muhammed ali ile olan benzerlikleri için,
    (#1098374)
    #1098514 (serander, 03.01.2007 13:51)
  5. (bkz: OKMEYDANI CEMAL KAMACI SPOR KOMPLEKSi)
    #1098550 (moriybund zoblivion, 03.01.2007 13:59)

© 2008 - uludağ sözlük

cemal kamaci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cemal kamaci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cemal kamaci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» roman shirokov » 1961 » ayrinticilik » msn » odeion » lavaboya kul dokmek » dertleri zevk edindim » jim root » el dorado » yaran olaylar » billy corgan » akatizi » erol iyibozkurt » bismillah khan » agla sevgili yurdum agla » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ney calmaya borozan ile baslamak » fetullah gulen » the jester race » oguzhan ozyakup » peta » kaaria » rammstein » dis » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » sozluk lan burasi » abazanligin sonu » when you close your eyes » dinsizlesiyorum muntazaman » pes 2009 » righteous kill