cemal isiksel 

kapat
  1. atatürk fotoğraflarıyla ünlü fotoğraf sanatçısıdır. ayrıca gazetecilik de yapmıştır. 1926'dan sonra atatürk'ün bütün yurtiçi gezilerine özel fotoğrafçısı olarak katılmıştır. 1969'da gazi mustafa kemal atatürk albümünü yayımlamıştır.
    #3715601 (jikase, 24.07.2008 22:28)

© 2008 - uludağ sözlük

cemal isiksel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cemal isiksel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cemal isiksel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» black star » mardan palas » turk kizlari » universiteye minibusle giren insan » huzur » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » michael paget » depreciation » yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » chatin » alkollu halde araba kullanmak » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran youtube yorumlari » enes » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » pencere caminin bugusu » classy goth » sozlukten kiz indirmek » cahil » kelly macdonald » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » ultmtu » decl » dindarlara kin gutmek » 7 yazar birlesip moderatore girmek » prism » arkadas ariyoruz