cemaat ablasi 

kapat
  1. * cematte (*) kısaca abla diye tabir edilen kişilerdir. bir evin, bölgenin ve şehrin ablaları vardır. özellikle üniversite öğrencisi kızların evlerde barınmasından ve cemaat amaçları doğrultusunda yetiştirilmelerinden sorumludurlar.
    #2284116 (enemyof, 08.09.2007 19:26)
  2. (bkz: ablalar)
    #2284168 (yoga yapan mistiq kedi, 08.09.2007 19:40)
  3. cemaat sisteminin gizli kahramanlarıdırlar. cemaate kız kazandırmak bunların görevidir. kazandırılan her kız ileride bir ailenin de cemaat üyesi olacağını garantiler. sonuçta çocukları anne yetiştirir ve cemaat üyesi bir annenin de çocuklarını hangi yöne yönlendireceği bellidir.
    şeytanca ancak akıllıca yapılandırılmış sistemin bir başka temel taşıdır. cemaat ablaları.
    #2284176 (serenitytheone, 08.09.2007 19:42)
  4. (bkz: cemaat abisi)
    #2284182 (pablo escobar, 08.09.2007 19:44)
  5. erkek arkadaşın yasaklandığı kızlardır. buna rağmen bir çok ablayı erkek arkadaşıyla görmüşlüğümüz var mıdır? tabiki de vardır. akşamları da gidip öğrencilerine erkeklerin kadınlara haram olduğundan bahsederler. samimiyetsizlerdir, çıkarcılardır.ben bir ablayla abinin cemaat hayatından önce başlamış ve devam etmekte olan 4 yıllık ilişkilerinin olduğu bilirim be.cemaatmiş!harammış! ablaymış,abiymiş... yemeyin artık insanları!..
    #2293067 (alti, 10.09.2007 14:39)
  6. erkek arkadası yasaklayarak ileride bir evliliği engelleme çabasına girişen ve aynı zamanda peygamber efendimiz'in
    "Evleniniz, çoğalınız, çünkü ben Kıyamet gününde sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim" Hadisine'de karşı gelen tipler.
    bunun en iyi örneği ise fetullah gülen'dir. bu güne dek evlilik yaşamamıştır. tahmini 66 yaşında olan bu insan hayatı boyunca acaba gerçekten hiç bir kadına dokunmamışmıdır * yoksa gayri meşru ilişkidemi bulunmuştur.
    #2293128 (tellioglu, 10.09.2007 14:54 ~ 15:23)
  7. bir süre sonra cemaatten bi abi bulunarak, en fazla üç kere görüşmek koşuluyla evlendirilecek kızlardır. çoğu uygun görüldükleri abiyle evlendirilmeyi en başından kabul etmiş, güvence sunmuştur. çocukları cemaatin potansiyel savunucuları olarak yetişirler. kimisi derin kaynaklarla hoca efendisine ulaşarak doğacak çocuğunun ismini koymasını bile rica eder.
    #2293368 (alti, 10.09.2007 15:35)
  8. entrylerini beğendiğim şeker abla.
    #2293376 (paradigma, 10.09.2007 15:36)

© 2008 - uludağ sözlük

cemaat ablasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cemaat ablasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cemaat ablasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 11 ekim 2008 almanya rusya maci » cry for the moon » gunumuz futbol ilkeleri » voyage au centre de la terre » demans » universiteye kalemlikle giden ogrenci » matrixxx » cok eski sevgilinin aramasi » o cocuklari » kuru kebap » grand theft auto online » uludag limonata » ali surmeli » acz ve fakr » jeff foster » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukten kiz indirmek » erketede bekleyen saz ekibi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » poseidon dan kacis » don demeyi unuttum » ucu bir arada » animal instinct » yarim » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » cok gizli sozluk raporu » ultima online » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » spanish lesson » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » ota boka anket demek