cem yilmaz 

/ 9
kapat
  1. siktir git lafına bayılırım siktirip gidesim gelir.
    #3419538 (ferbay, 19.05.2008 21:44)
  2. -cem bey filmlerinizde çok küfür ediyorsunuz, çocuklar sizi örnek alıyor.
    +çocuk beni örnek alıyorsa film çeksin, neden küfür ediyor.
    #3419569 (chanson de roland, 19.05.2008 21:51)
  3. kac para lazim lafı her yerine yakışan komik kişi.
    #3419611 (kendime donmeye artik cok gec, 19.05.2008 22:00)
  4. güldürmesi için herhangi birşey yapmasına gerek olmayan meddah. zira, sahnede konuşmadan durması bile kafidir.
    #3419629 (kultigin, 19.05.2008 22:04)
  5. sahnede ölse bile insanları güldürebilecek kişidir.
    #3419635 (minaharker, 19.05.2008 22:05)
  6. farkettimde cem yılmazın son dvd'sini izlediğimde, yaptığı espriler hemen hemen önceki stand up gösterilerinde yaptığı esprilerin tıpa tıp aynısı, komik değilmi? elbette komik ama çok az yeni espri eklemiş. tabiki buda insanın ister istemez canını sıkıyor. sanki döngü gibi yine doktor esprileri, askerlik anıları, aynı yani. ancak anadolu rock esprisi çok komikti yalan yok şimdi...

(bkz: ama komik)
    (bkz: hehe)
    #3419706 (andjusticeforall, 19.05.2008 22:22)
  7. kendi yaptığı espriye gülen..
    #3419713 (enderun sevgiler, 19.05.2008 22:24)
  8. (bkz: ben kime guleyım)
    #3419764 (notrinova, 19.05.2008 22:34)
  9. kendi yaptığı espriye gülerken bile insanları güldürebilen büyük meddah.
    #3419846 (live is life, 19.05.2008 23:04)
  10. kim ne derse desin türkiye'nin en iyi mizah adamıdır. gösterilerinde gülmekten öleceğimi falan düşünmüştüm bir ara. arka arkaya ve çok seri bir biçimde espriler yapıyor ve yetişemiyorsunuz hangisine güleceğinize. ve kendisinin de dediği gibi oyun sonrası hiçbir şey hatırlamıyorsunuz gerçekten.
    #3420992 (alone with everybody, 20.05.2008 04:16 ~ 04:18)
  11. Güzel olmazsa reaksiyon almaz hesabı, her yaptığı iş çoğunlukla güzel olduğu için çok sık ve haksız şekilde eleştirilen, işinin üstadı , komik adam.
    #3426662 (indiana_jones, 21.05.2008 13:47)
  12. kelime esprilerine pek gülünmeyen ancak yaptığı kelime esprilerine kendisi katıla katıla gülen usta komedyen. *
    #3426673 (oropher, 21.05.2008 13:51)
  13. yarıp geçirmiştir;
    http://www.vidivodo.com/140691/cmylmz-anadolu-rock
    #3442975 (dekadans, 25.05.2008 00:09)
  14. arada hep söyler. kendisi gerçek bir müzisyendir.
    #3530425 (selfless, 12.06.2008 21:41)
  15. son gösterisinde,

cem yılmaz : adınız nedir?
    kadın : zehra
    cem yılmaz : Zehra! bakalım panomuzda var mı?

diyaloguyla yarıp geçen standupçı.
    #3533085 (arzoom, 13.06.2008 13:59)
  16. benden bile komik olan adam.

ben kimim peki? kimse, hah demek ki "kimseden komik olan yazar" diyelim de kişisel entry olmasın.
    #3533090 (YaZamaZ, 13.06.2008 14:01)
  17. son göstyerisiyle gülmekten karnımıza ağrılar sokan, altımıza sıçıran komedyen..
    #3533300 (kamyon, 13.06.2008 14:44)
  18. yıllandıkça güzelleşen şarap.

ilk televizyona çıktığı günü hatırlıyorum. atv haberde ali kırca sunmuştu. leman kültür'de yaptığı şovdan kısa bir görüntü göstermişlerdi. sonra izleyiciler arasındaki ünlü insanlarla konuşmuşlardı. herkesin gözünde yaşlar vardı. kendisininde baya hiperaktif bir genç görünümü vardı. yıllar içinde fenomen haline dönüştü. yaptığı her iş popüler oldu. şovları, filmleri, şov kasetleri, cd'leri ve dvd'leri. ta ki türktelekom için çektiği reklam filmlerine kadar. işte ondan sonra herkes demeye başladı ki cem yılmaz bile bitebiliyormuş. hayır, bir tanede değilki reklam. kaç çeşit versiyonunu izledim hepsi kötüydü. tam tüm umutların tükendiği anda kendisi 'cmylmz' adını verdiği, son gösterisinden oluşturulmuş bir dvd piyasaya sürdü. işte bu da son günlerde en sık rastladığımız bir kuralı ortaya koyuyor. eğer kadro iyiyse o kişiden/takımdan asla vazgeçmeyecekmişsin. nasıl türkiye 2-0'dan maçı aldı çek cumhuriyeti karşısında. herkes küfürler yağdırırken deliye döndü. işte bendenizde de böyle bir hissiyat uyandırdı bu dvd. 3-0 geriden gelip 4-3 öne geçtin şu kardeşinin gönlünde.
    #3560516 (heros, 20.06.2008 02:09)
  19. http://www.vidivodo.com/1.../cem-yilmaz-ataturk-siiri

en güzel ilkokul ögrencisi taklidi yapan insan.
    #3560578 (in tyler we trust, 20.06.2008 02:37)
  20. türk telekom sponsorluğunda çıkan son dvd'si ile yeteneğini bir kez daha konuşturan, gösterinin son yarım saatinde bizi gülmekten 8 haline getiren komedyen. *
    #3561420 (myosotis, 20.06.2008 12:47)
  21. milli takım için moral videosu hazırlayıp basel'e yollayan komedyendir. kendisi basel'e yengen vizesi alamadığı için gidememiştir.
    yengen vizesi mi o da nesi diyenler için;
    (bkz: cansu dere)
    #3583425 (taharetmuslugu, 26.06.2008 00:58)
  22. çok düşündüm, nasıl bir hırs geldi, afakanlar bastıysa oturup bu adamı tahlil edesim, anlatasım geldi gecenin kör vakti. Oy, moy saplantım yok. sadece vicdanen "Seni kimseye yem etmedim, kurtlara atmadım" diye gönül rahatlığım olacak, başka hiç bir çıkarım yok.

Şimdi bu insanın, son dönemlerde komik olmadığını, hicvedemediğini, nitelikli mizah yapamadığından dem vuruyorlar. Şimdi oransal rakamı az da ol her boka püsüre muhalif bir kitle var, her daim topluluğun aksi yönünde görüş bildiren hıyarlar. Ne kadardır bu kitle? Tahminim %5'i geçmez, hadi onlarında "Ya abi ama haksız mıyım bak gora'da küfürden başka bir şey yoktu" gibi yaklaşımlarla bir şekilde aklını çeldikleri kişileri de hesaba katalım, %7, %8'i geçmez bence.

Şimdi cem yılmaz hakikatten çok komik, işin aslı cem yılmaz bizi öyle bir standart getirdi ki türk mizahına artık başladığımız noktadan değilde, geldiğimiz noktadan hareketle espiriyi değerlendiriyoruz. Elbette gülmeyezsin bu durumda. Yok, küfüre taktım ben. Sürekli küfür ediyormuş. Ulan senin eş-dost ortamlarında şakşakcılık yaptığın, "Cem yılmaz gibi" diye lanse ettiğin arkadaşını, eşini dostunu getir yaptığı mizahın %90'ı küfürdür. Günlük hayatında bir dene bakalım, kaldı ki o sahne nasıl bir tekinsizlik barındırıyor, nasıl diken üstünde tutuyor biliyor musun sen?

Cem yılmaz bitti diyenlerin bir diğer gerekçesi artık espirilerinin bayması(!) Ulan bu adam, cem yılmaz, sürekli kendisinden espiri beklenen bir inSAN. Yani adamın mesleğini gerçek hayattan ayırt edemiyor ki bizim halkımız. Gerçekle kurguyu karıştırıyoruz, taksisine bindiği şoför espiri bekliyor, domates aldığı manav espiri beliyor, bindiği dolmuşta yolcular (Dolmuş uçak bu) espiri bekliyor.. E adam ne yapsın, kurmalı oyuncak gibi kameraları görünce espiri yapıyor. Yaptırıyorlar. Her bokta cem yılmazı reyting öznesi yapıyor şerefsizler. Cem yılmaz kimsesiz çocuklar yararına yapılan gecede kırdı geçirdi, cem yılmaz lösev'e yardım gecesinde coştu, cem yılmaz gazilere yardım gecesinde paşaların ciddiyetini bozdu... bu ne lan, bu kadar mı düştünüz adi herifler, bir yardım gecesini haber yapmak için cem yılmaz'ı bahane gösterecek, böylece reklamdan parsayı toplayacak kadar alçaksınız yavşaklar sizi. Adamı şartlandırdılar arkadaş sürekli gülsün, yüz batman'deki joker ifadesine büründü. Yüzünü eskittiniz be.

Buradan şahan gökbakar'a da seslenmek istiyorum; Hani bıkmıştın levent kırca mizahından, hani nitelikli espiriler olmalı diyordun, bu milleti gazman'a gülmek zorunda bıraktılar, kökü topu ossuran bir kahraman diyordun.. Ne oldu?

Bir gün olurda karşılaşırsak, onu hiç tanınmayacağı bu ülkede bir yere götürcem. Abi misafirim ol diycem, sabah ben seni uyandırırım 2 yımırta kırarız, esnafı dolaşırız, manifaturacıya uğrar çay içeriz, kahveye gideriz yancı oluruz, sen malzeme toplarsın. HEm yüzün dinlenir, hava alır kendine gelirsin diycem. Vallaha da diycem billaha da diycem. Yemin ediyorum ben üzülüyorum adamı getirdikleri noktaya, hayır bir güvencem sermayem yok, bu durumdan bir rant da sağlamayacağım ama bu milleti yıllardır güldüren adama şu kadarcık vefayı çok görmüyorum.
    #3612143 (zabalaynn, 03.07.2008 00:46 ~ 00:48)
  23. sahneye çıktığı zaman işinden zevk aldığı gözlerinden okunan komedyen,

yılmaz erdoğan, tolga çevik, ata demirer veya başkaları sahneye çıktığı zaman yüzlerindeki sıkıntıyı iyi bakarsanız hissedersiniz,

yılmaz erdoğan cebimdeki kelimelerde mesaj kaygısı taşır, bu mesajı vereceği zaman kendini ifade edebilme sıkıntısı yüzüne akseder,

ata demirer taklitlerini tam yapabilme tedirginliği ile tüm enerjisini performansa yansıtmaya çalışır,

tolga çevik yönetmene cevap verme veya aldığı direktiflerin saçmalığını mimikleri ile anlatabilme sıkıntısı ile sahnede istediğini vermeye çalışır,

ama cem yılmaz öyle değildir; ne taklit ne mesaj kaygısı ne de cevap ve mimikler ile sahne performansı peşindedir. garip bir enerjisi vardır ona güvenir ve sahnedeyken aldığı keyifi yüzünden okuyabilirsiniz.
    #3612249 (dr_neo7, 03.07.2008 01:03)
  24. nasıl para kazanacağını iyi bilen adam.türk telekom reklamlarında yüzünü bile göstermeden,karikatürüyle bile ne paralar götürüyor.helal olsun valla*.
    #3612289 (batsheva, 03.07.2008 01:12 ~ 03:04)
  25. son zamanlarda yaptığı mizahta bir düşüş var. *

tamam, türkiye'de mizahın standartları yükselten kişidir. yaptığı tek bir espri haber programlarnda bile onlarca kez arka arkaya verilip her defasında reyting adına ipine sarılınan belki de tek kişidir. bir lafım yok. hatta bugüne kadar biriktirmiş olduğu kredi hiçbir şey yapmasa kendisini bir 5 sene daha götürür.

ama'sı şu:

standartları bu kadar yükseltmiş bir mizahçının şaşı gözlü insanları, ne bileyim kısa boylu insanları alaya alması ve hatta bunu aşağılar derecede yapması (mizah malzemesi yapması demiyorum. buna bir itirazım olamaz) elbette eleştiriye sebep olacaktır. beklenti-çıktı eğrisi yataya yaklaştkça elbette eleştirenlerin sayısı artacaktır. kendisinden çok daha kaliteli espriler beklenmesi kendi başarısının sonucudur ancak buna karşılık verememek de tabii ki onun başarısızlığıdır. mizahın standartlarını bu kadar yükseltip ikinci lig standartlarıyla eleştirilmesini beklemiyordu herhalde. hala en iyi olması, düşüş geçtiği gerçeğini de gölgelemiyor.

bu arada son oynadığı reklam senaryosunu kendisi mi yazıyor bilemiyorum ancak o yazmamışsa bile, cem yılmaz'ın mizahçı kimliğ üzerine bina edilmiş bir reklam kampanyasında böyle b.ktan esprileri kullanmış olmak sorumluluğundan azade sayılamaz diyorum.
    #3612366 (yeah beybi, 03.07.2008 01:28)
/ 9
© 2008 - uludağ sözlük

cem yilmaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cem yilmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cem yilmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cagdas turku » abant platformu » silinecegini bile bile entry girmek » norvec dili ve edebiyati » pekeke degil lan pekaka » manitoba » kaldirim taslarini saymak » suruden ayrilan idealist kuzu » dort kitabin manasi » olmak istenilen kisiden cok uzakta biri olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci