cem yilmaz a saygilar sunuyoruz burdan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. saygilar
  2. saygilar bizden
  3. sevgiler saygilar
  4. saygisizlik edip saygilar demek
  5. git burdan
  6. al 1 de burdan yak
  7. bas git burdan
  8. anani al git burdan
  9. anani da al git burdan
  10. kan sekerini de al git burdan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yurumek » ogretmene dayilanan ogrenci » baglama » christraping black metal » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » lerzan mutlu » abdullah gul un sovalye olmasi » yorguc pasa hamami » hypnogaja » ogretmene mektup » resmi tatilde calismak » universal funeral » i can t tell you why » boga burcu erkegi aslan burcu kadini iliskisi » ocb » hababam taburu » basliklari alt alta okumak » banned from heaven » konusunca error veren kadinlar » can yucel » tuvaletci amcaya benim kakamda boncuk var demek » restless heart » seri arti oy alan entry nin silinmesi » bucak kalesi » pinhani » hayattan soguma nedenleri » 90 larda ilkokul kokusu » ayar veren sarkilar » okan yuksel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa