cem ozer in oynadigi hijyenik ped reklami 


kapat
  1. aleniyetin bokunun çıktığı son noktadır.
    normalde kullanılan göstermelik mavi bir sıvının yerini kırmızı takım elbise girmiş ve oradan oraya zıplayan cem özer almıştır.
    eee ona da bu yakışır.
    #57270 (sıçtırtma lamasına, 07.02.2006 20:10 ~ 26.09.2006 00:02)

© 2008 - uludağ sözlük

cem ozer in oynadigi hijyenik ped reklami başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cem ozer in oynadigi hijyenik ped reklami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cem ozer in oynadigi hijyenik ped reklami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» micro cuts » kevin duckworth » kabullenmek » the office » bar manyaklari » yazarin girdigi son entryler » abhazya » benjcev » dinci ile dindar arasindaki farklar » nigde a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games