cem cem cem uzan geliyor 

1. cem uzanın seçim minübüsünden yükselen rap ezgisi. ıghh ahh cem cem cem uzan geliyor, yeah. önünden geçen chp, arkasından dp, marşlar, değiştirilmiş parçalar.. ve arkasından genç parti. bir rapçi bangır bangır bağrıyor. yarın televizyonda cem uzanı bol pantolon ve tişörtle görürsem hiç şaşırmam.

- yeah ıgh! turkiyee! ıgh mazottt yeah 1 ytl,1 1 1 ytl olacak! come on..
    #1875081 (okuzcuk, 07.07.2007 00:03)
  2. (bkz: kaçın kaçın kaçın)
    #1875087 (silte, 07.07.2007 00:04)
  3. -cem uzan ben geliyorum.
    #1875114 (t square, 07.07.2007 00:10)
  4. (bkz: açın türkiyenin önünü, türkiye geliyor)
    (bkz: 2002 seçimi)
    #1875121 (indiana_jones, 07.07.2007 00:12)

© 2008 - uludağ sözlük

cem cem cem uzan geliyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cem cem cem uzan geliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cem cem cem uzan geliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nereye bakarsan oraya gidersin » ben sana hala asigim » zengin kiz zengin erkek birlikteligi » havludaki sumuk » alisveris savaslari » cocuklukta tanri sanilan seyler » metroseksuel erkegin pipisi » derste sesli sekilde haydar dumen kosesi okumak » irfan tufekci » iki genc kizin romani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games