cem adrian kadin sesi cikarmasin 

kapat
  1. cem adrian dinleyenler bilirler. arada sırada çok tiz notalara çıkıp insanı sinire koyar bu genç yaşta. ardından hiçbir şey olmamış gibi kalkıp bir de erkek sesi çıkarır. rahatsız eder bir insanın bu kadar uzun ses tellerine sahip olması ve ister ki cem adrian kadın sesi çıkarmasın kardeşim efendi efendi söylesin. muhtemelen bu düşüncedeki insanlar birleşse çıkan slogan bu olur. aman birleşmesinler, işimiz gücümüz yok bir de cem adrian ın sesiyle mi uğraşacağızdır. ne sesi çıkarırsa çıkarsın efendim, bana bir zararı yok deyip geçmek lazımdır böylelerine.
    #1240962 (de lorean, 01.02.2007 02:53)
  2. yanlış bir istektir. cem adrian muhteşem biri. karşınızda bir erkek ama kadın sesi! bu inanılmaz bir şey. nasıl yaptığını anlayamıyorum ama bayılıyorum. kesinlikle böyle devam etsin.*
    #1240966 (Bushi, 01.02.2007 02:55)
  3. sözkonusu kişinin tek özelliği muazzam ses aralığıdır *, başka bir özelliği bulunmayan birinden oktavını düşürmemesini istemek pek mantıklıca değildir.
    #1240977 (Aria GalaCtiCa, 01.02.2007 02:58)
  4. (bkz: kışın kar yağmasın)
    (bkz: rte cumhurbaşkanı olmasın)
    (bkz: fındık 7, mazot 1 ytl olsun)
    (bkz: zorunlu eğitim 12 sene olsun)
    (bkz: herkes çalışsın, herkes kazansın)
    (bkz: insanlar kardeş kardeş yaşasın)*
    ...
    ..
    .
    #1240982 (yasakani, 01.02.2007 02:59)
  5. çıkarsın.

(bkz: yapar o adam inanırım)
    #1241044 (kolibandı, 01.02.2007 03:24 ~ 03:25)
  6. (bkz: cem adrian kadının sesine çıkmasın)
    #1241048 (kayip ruh, 01.02.2007 03:26)

© 2008 - uludağ sözlük

cem adrian kadin sesi cikarmasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cem adrian kadin sesi cikarmasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cem adrian kadin sesi cikarmasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dibi dibi rek » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » bekliyorum » la havle ve la kuvvete falan olmak » ismail aq » kanye west gozlukleri » harry kewell » hayatin cekilecek cile olmamasi » turk televizyonlarindaki cadili diziler » ben ask oldugumu aglarim » amc » tuhh kahretsin » umut etmeyi umut etmek » kuzey irak » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » bir memenin ardindan » ask hukmeder » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » desifreolmusdisiuuser » zenci nicki » alone with everybody » teknik direktor kiyimi » habu diyar » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » cooler than jesus » adam smith yaniliyor » jesus christ propogandasi » planor » zall in aslinda onlarca yazar olmasi