celladima 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. celladima gulumserken

© 2008 - uludağ sözlük

celladima başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» enderun sevgiler » spore » yaran baslik yonlendirmeleri » travian » hukuk felsefesi » moda ikonu » hazreti ali » dunun dikkat ceken entryleri » trakya universitesi tip fakultesi hastanesi » el mutadid » akp yandasi felan degilim sadece bidibidi » kapson » kitap imzalamak icin bekleyen taninmamis yazar » phan thi kim phuc » yasemin mori » dogus » esra erol la izdivac » fenerbahce nin telekom u rakip istemesi » concierto de aranjuez » sinavda yerinden kalkip hocaya tokat atmak » bir kelime bir islem » ben onemliyim ben degerliyim » 18 mayis 2008 boluspor eskisehirspor maci » raul » sen git karin gelsin » entrylerin hayal kirikligi yaratmasi » freedean » konteynerden cikan kedinin ters ters bakmasi » ozlenen menzil » uctu uctu kus uctu » geceleri istanbul sicaginda bunalanlara oneriler » pierre joseph proudhon » mahrem » esli ihale replikleri » tulomsas » zargana » cesur civciv » emekci kadinlar dernegi » onbasi » kanser » nacelle » amme hukuku ve devlet nazariyeleri » colin kazim richards » before i got my eye out » abapusi veli bali efendi » fatih terim in kiziyla cikmak » velcade » dumur olaylar » gulben ergen le surpriz » sozlugu bir tek kadin memesine satarim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa