celi yazi 

kapat
  1. Arap harfleriyle uzaktan okunacak biçimde istif edilmiş iri sülüs levha yazısı.
    #1842577 (larker, 30.06.2007 00:21)

© 2008 - uludağ sözlük

celi yazi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. celi yazi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu celi yazi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beni susarken bolme » if we don t end war war will end us » alternatif prezervatif reklam sloganlari » mulkiye » beyaz melek » tepki memesi » habu diyar » olmek istemek ama olememek » driving miss daisy » solo test » kondisyoner » bekaret » cumartesi yarim gun calismak » kucuk kadin » devil in her heart » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cooler than jesus » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » olmek istememek ama olememek » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » ben bilmem beyim bilir » hayatin cekilecek cile olmamasi » kaybetmek esraridir olmanin » ece erken » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » ozru kabahatinden buyuk » hepsiburada com