celebrity yim ama ben de sizin gibi insanim 

kapat
  1. kendini popüler bir sözlük yazarı olarak gören yazarın kendisine sorulan çekingen sorular nedeniyle ve karşısındaki' nin heyecanını gidermek amaçlı söyleyebileceği sözdür.
    #2823653 (tholgareloaded, 11.01.2008 18:14)
  2. ''dahi anlamina gelen de ayri yazilir'' kuralını öğrenememiş celebritycik düşüncesidir.
    #2823685 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 11.01.2008 18:21)

© 2008 - uludağ sözlük

celebrity yim ama ben de sizin gibi insanim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. celebrity yim ama ben de sizin gibi insanim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu celebrity yim ama ben de sizin gibi insanim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» omur dedigin » sozlukteki erkek hegemonyasi » triarii » osman pamukoglu » anne niye beni erkek dogurmadin » bakinizlarin bos kalmasi » marionette » sevgilinin hasta olmasi » ota boka anket demek » eh iste ne la » hungur hungur aglayan takkeli cocuk » teoman » joker da » agzin yara oldugu donemler super yemekler olmasi » lunokhod » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » carsten jancker » ilginc koy adlari » arkadas ariyoruz » mr self destruct » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » cin halk cumhuriyeti » itu sozluk » orospu cocugu olunmaz orospu cocugu dogulur » wreqfasd » koyuncular » tokat » karagarga » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » seriatci basketbolcu » logitech