cektirmek 

kapat
  1. - Çekme işini yaptırmak,
    - Birini sıkıntılı duruma sokmak, içinden çıkılamaz duruma düşürmek.*
    #1786619 (larker, 18.06.2007 21:12)
  2. allah çektirmesin denilesi durum.
    #1786627 (kuntayi kinteleyen adam, 18.06.2007 21:15)
  3. (bkz: çektiren kızlar)
    (bkz: 31 çektiren kızlar)
    #1786667 (1kapaa5tabak, 18.06.2007 21:26)
  4. (bkz: beni çekemiyorsun diyen kızı düşünüp çekmek)
    #1786728 (deatly, 18.06.2007 21:41)
  5. bir ilişki esnasında, ilişkinin taraflarından birinin, karşısındakine değer verdiğini söylediği halde, ilerleyen dönemlerde kendisi için öneminin olmadığını ve onu bunalttığını belirtmesiyle gerçekleştirdiğidir. bu süreye kadar, bekletmeler, asılsız suçlamalar ile aslında karşısındakine hiç değer vermediğini ortaya koymuştur.
    çektirmek, biraz olsun vicdana sahip olmayan ve hep kendisini düşündüğü halde, çeşitli imajların arkasına gizlenip kendisini yanlış tanıtan birinin eylemidir.
    #1786749 (abberline, 18.06.2007 21:46)
  6. (bkz: kleps)
    #3246038 (damat hobbit pasa, 08.04.2008 17:23)

© 2008 - uludağ sözlük

cektirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cektirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cektirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » 100promil » la havle ve la kuvvete falan olmak » arnavut kaldirimi » irkci saman ile irkci musluman savaslari » dijital binali abi » requiem for a dream » pit » alderney » global kredi krizinde ergenekon parmagi » trinidad tobago milliyetciligi » genpatech » oyla beni oyla beni oyla beni » al sana bir gobek ver bana bir bebek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » salma hayek » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » serva dinu » teknosa turkiye kupasi » neden hala » riza alkuzey » imkb » rainer maria rilke » bodrumtorbasi » caylak olmamak » memati bakisi » kullenen ask » icim urperdi valla » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » tropic thunder