cektiriyorsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ce
  2. ce ceyli cala cula da camburleyli cap cup
  3. ce e
  4. ce ha pes
  5. ce isareti
  6. ce mico
  7. ce ne ne turk e si en en turk demek
  8. ce que je suis
  9. ce ronaldo
  10. ce sera la temps

© 2008 - uludağ sözlük

cektiriyorsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cektiriyorsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cektiriyorsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ramenskoye » insanlar » arcadium » it s too late » michael skibbe » kork bizden » yuck » hakan aysev » bodrumtorbasi » yutkunmak » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » bakireler ulkesi » cuma aksami » sozluk yazarlarindan aforizmalar » 10 ekim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » regl sancisi cekenlere oneriler » ask konusturur » sevistigi evde esyasini unutan erkek » ali cevat akkoyunlu » ahmet karayay » asagipinar tumulusleri » dikkat abdestiniz bozulabilir » musaaden olursa ben gidiyorum » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » agizdan kan gelmesi » jiriskop » evli bir erkekle yatmak » istek ezan hatti » hayat fatal i neden yoruyorsun » zulfu livaneli