cektir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cektir git
  2. fotokopini cektir git
  3. alen abi sahaya uclu cektir papaya
  4. alen sahaya uclu cektir kartala
  5. tayyip ortaya uclu cektir meclise
  6. imam kursuye tekbir cektir mumine
  7. cekti cekti cek cektir git

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dalton ana » yanlis anlasilmis sarki sozleri » aglatmayan sogan » plastik bardak » brandon lee » enis akin » pentagram » lahmacun cinayeti » sadece turkiye de gorulen olaylar » istinye » 404 not found » karizmatik cevaplar » lagimci ocagi » elastohidrostatik » adana muzesi » bir yabanci dil olarak giyinmek » kolonya tutmak » abdullah gul un excalibur u ele gecirmesi » ankuva » kamasutra denedim begenmedim » rec » arabam var » 12 mayis 2008 cin depremi » muslumanim diye gecinip mali goturen tipler » gulu seven dikenine katlanir » dunyanin sokaklari » topuklu ayakkabi » korku icindeyken dile dokulen sozler » hendrix a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa