cektir git 

kapat
  1. mavi sakal'ın sansürlü ve manidar şarkısı..

...eger beni istemiyorsan
    senden bıktım diyorsan
    beni böyle kabul etmezsen
    seni seviyorum demezsen
    çekti çekti çek çektir git...
    (cikarinbeniburdan, 20.05.2006 23:37)
  2. şimdi hatırlayınca bile gülümsemeye neden olan şarkı..
    (piano-foRte, 20.05.2006 23:42)
  3. olasi di$ci slogani *
    (tatasoy, 14.07.2006 04:27)
  4. siktir git diyemediginiz anlarda yardiminiza kosan soz obegi, efsane grup mavi sakal'in efsanevi sarkisi.
    (cemcuk, 02.12.2006 00:25)
  5. haluk levent in bir şarkısında geçen söz

..." benim ülkem çöplük değil
    cektirin gidin!
    "
    (lavinya_, 02.12.2006 16:51)
  6. dylanvari mızıka sesleri, bateri vuruşları, elektro gürültüleri ile dolu mekan ve ortam şarkısı. eğlenmiyorsan, bira içmiyorsan, ödevlerini yapıyorsan, ben anlamam diyorsan, yerlere tütürüyorsan, eğer beni istemiyorsan, senden ve burdan bıktım diyorsan, bir kere daha denemiyorsan, beni böyle kabul etmiyorsan, seni seviyorum demezsen, onu bunu şunu istiyorsan, teşekkür etmiyorsan çekip gideceksin kardeşim. açıkcası bir dolu şeyi bahane edip baştan çekip gitmeni isteyen mavi sakal şarkısı gibi gözüküyor. kardeşim başka yolu yok mu bu işin diyesi geliyor insanın.
    (zinani, 06.01.2007 01:08 ~ 01:15)
  7. bir de polisin telsizden konuştuğu bir kısmı vardı, makarasına konmuş olmalı şarkının içine: "34, 34, bekleme yapma, devam et, çektir" diyor polis. en güzel çektirip gitme deyişini buraya sakladık: "al fotokopini çektir git."
    (zinani, 06.01.2007 01:08 ~ 01:16)
  8. tibet agirtan'lı ilk mavisakal'ın garip güzel şarkısı.
    (jagatai, 27.03.2007 23:26)
  9. telsiz sesiyle ''otuzdörtt, devam et lan'' derken koparan mavisakal şarkısı. sözlerin tümü ise şöyle;

eger beni sevmiyorsan, cekti-cekti-cek cektir git
    burdan baktım diyorsan, cekti-cekti-cek cektir git
    birkere daha denemiyorsan, cekti-cekti-cek cektir git
    al fotokopini, cekti-cekti-cek cektir git
    cekti-cekti-cek cektir git

eger eglenmiyorsan cekti-cekti-cek cektir git
    eger bira icmiyorsan cekti-cekti-cek cektir git
    odevlerini yapiyorsan cekti-cekti-cek cektir git
    yarinini dusunuyorsan cekti-cekti-ce cektir git

boyle alem olmaz
    boyle bal bulunmaz
    boyle adam olunmaz
    boyle yol bulunmaz

yerlere tukuruyorsan, cekti-cekti-cek cektir git
    tesekkur etmiyorsan, cekti-cekti-cek cektir git
    ben anlama diyorsan, cekti-cekti-cek cektir git
    onu bunu sunu istiyorsan, cekti-cekti-cek cektir git

[34-34 devam et, devam et lan.. cektirrr.. 34...uikk]

eger beni istemiyorsan
    senden bikitim diyorsan
    beni boyle kabul etmezsen
    seni seviyorum demezsen
    cekti-cekti-cek cektir git

[lann, orda...]
    (hosaf, 05.05.2007 18:11 ~ 18:15)
  10. Mavi sakal klasiği. "Yeni...den" adlı albümlerinede koymuslardır, ve son halini görünce üzülmeme neden olmuştur. nerde o 90'lardaki mavi sakal.
    (keremalihan, 06.08.2007 14:05)
  11. lisede öğrenciyken ders aralarında öğretmen masasının ritm aleti olarak kullanılmasıyla söylenen süper ötesi şarkı , cidden kalın masa sesi ve insan sesi bu kadar yakışır bir şarkıya .
    (firtina, 03.09.2007 03:10)
  12. (bkz: 34 devam et)
    (Schizofrenne, 06.09.2007 18:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» roman gibi » marabam var » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » ayse tunali » bokunda boncuk bulmak » anlatilacaklari dinleyecek kimse bulamamak » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » christraping black metal » i thought i knew it all » eksimtrak sozluk » pinhani » yesilalic kutsal alani » ancient devil worshipping » dolunay » hendrix » gulerken agiz kapamak » mohsen namjoo » son ders » veli toplantisi » pondexter » yigit ozgur esprileri » ucu ceyrek gece yonu » beni birakma » onur oymen » 1854 » mass destruction » helezoni » bir uzayli ile evlenmek » metal gear solid 4 guns of the patriots a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa