cektim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cok cektim
  2. cizik cektim
  3. cok cektim sozlukten bey
  4. cektim elimi
  5. ben cok cektim sen cekme
  6. derin bir ah cektim
  7. bayraklarimi cektim
  8. dikkatimi cektim bekliyorum
  9. ah kalbim ben senden cok cektim
  10. bugun de dikkat cektim

© 2008 - uludağ sözlük

cektim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cektim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cektim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» universite bitince ailenin yanina donmek » dilara gonder » orgazm sonrasinda sarfedilen laflar farki » bu basliktaki tum entry leri kotule butonu » turkiye nin sorunlari » sound of freedom » erjivan » sozlugun durumuna isyan eden yazarlar » semum » ilk entrylerin okunmamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games