cekmezsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ce
  2. ce ceyli cala cula da camburleyli cap cup
  3. ce e
  4. ce ha pes
  5. ce isareti
  6. ce mico
  7. ce ne ne turk e si en en turk demek
  8. ce que je suis
  9. ce ronaldo
  10. ce sera la temps

© 2008 - uludağ sözlük

cekmezsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cekmezsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cekmezsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbulrumazinligi com » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » serva dinu » karti bankamatige kaptirmak » john travolta » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » domaltip bafilemek » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » deus sive natura » en iyi ikililer » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » bilgi islem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatih kacan » the usual suspects » oyla beni oyla beni oyla beni » prezervatif » jean marie gustave le clezio » with the beatles » royal academy of dramatic art » dayanilmaz kelimeler » ataturk un karga kovalarken olmesi » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » iste kuku kuku geldim » hold me tight » silikon yastik » kucuk kizlari gorup uzulmek » ismail bey hani