cekmesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kan cekmesi
  2. bursa cekmesi
  3. subat in 31 cekmesi
  4. sozlukten can cekmesi
  5. toprak cekmesi
  6. yatak cekmesi
  7. ayin 31 cekmesi
  8. arkadasin saci cekmesi
  9. subat ayinin 28 cekmesi
  10. sozlugun ask acisi cekmesi

© 2008 - uludağ sözlük

cekmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cekmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cekmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» calismayana ekmek yok » abuli » uhde » demonstrasyon » cezayir in kurulusu » ozgurcan ozcan » islam channel » galatasaray » yaratici besiktas taraftari » eglenceye eslik edememek » beyazit ozturk e ayar veren teyze » burhan altintop lost ta oynasin » yaman okay » arkadas ariyoruz » marti cigligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deft » kediye kafa atan mucahit fare » ulu chat » dev genc » objectophilia » algolagni » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » the dive from clausen s pier » depr » gece » adoption » ergenekonu savunuyorum mutluyum » eminonu » duygudurum » aleksi