cekiyom 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ceki
  2. hediye ceki
  3. ceki kirdirmak
  4. yemek ceki
  5. posta ceki
  6. seyahat ceki
  7. ceki demiri
  8. hatir ceki
  9. ceki listesi
  10. ceki duzen

© 2008 - uludağ sözlük

cekiyom başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cekiyom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cekiyom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» attorney » yagmur altinda opusmek » san dimas » cocuklarin arasinda olgun kalmak » ece temelkuran » anne niye beni erkek dogurmadin » londra » almanca » kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » dunyanin en yasli bakiresi » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » kitap okumayanlardan sabun yapmak » geranium » resident evil degeneration » merve kavakci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anlayamazsin » sevim basbug » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » prescott » bl » buyukluk hezeyani » reich » milla jovovich » muz kokulu sampuan » anatomic autogynephilia » ovulmekten cekinmek » faati » uludag limonata » ephebophilia