cekirdegi yok diye karpuz yerine kavun yemek 

kapat
  1. öncelikle tanım olarak tembellikte zirve yapmıs insan davranısı, zevki ve tercihidir.

simdi bu insanlar karpuzda yiyebilir ama, simdi karpuzun çekirdeklerinden tamamen bi anda kurtulup yeme gibi bi sans yoktur. tam kurtuldum dersin bi yerden çekirdek çıkar.

ama kavun öyle midir? içini temizlersin, ohh çekirdek yok dert yok. seri şekilde gönül rahatlıgıyla ye.

son olarak toplumsal bir istek olarak;

cekirdeksiz karpuz istiyoruz
    #1908405 (tatlı su levregi, 11.07.2007 13:37)
  2. zaten kavun daha güzel, rakıya daha iyi bir partner.
    #1908412 (selmagezinir, 11.07.2007 13:38)
  3. karpuzdan cekırdegı ıcın vazgecenler sıze dıyorum;
    peynırı yetım bırakmayın!!!
    #1908460 (enginar, 11.07.2007 13:45)
  4. hele bide bu kavun kızıl bi akşam aydınlığında beyaz bi rakıya eşlik ediyorsa ... anam anam diiimm ben saaaa...allasen şimdi kim ugraşır o anda karpuzun o kara cekirdeğiyle!!
    #1908536 (tkpc, 11.07.2007 13:55)
  5. karpuzu çekirdekleriyle birlikte yiyen insanlardan daha az tembel olan insanların yapıcağı eylemdir.
    #1908537 (newdonis, 11.07.2007 13:55)

© 2008 - uludağ sözlük

cekirdegi yok diye karpuz yerine kavun yemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cekirdegi yok diye karpuz yerine kavun yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cekirdegi yok diye karpuz yerine kavun yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oje » mutluluk » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » silence is golden » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » kiz olmak » yaran entryler » fc oranges » kuru mahmut efendi kahvecisi » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » konustur iddiani katla parani » faati » revolver » sausozluk » ilk planor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » objebi » bir joker olarak ergenekon » kaderimin cv si » evcil hayvan avina cikmak » sag bilege tecavuz eden parcalar » banyoda yapilan salakliklar » kac gol attin lan oradan » ridvan dilmen » ktu sozluk » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » rahmetli ozal i unutamamak » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » vanti lator » 3 telli bass gitar » her turlu tip alaninda uzman anne