cekinmeyin kufredin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ceki
  2. hediye ceki
  3. ceki kirdirmak
  4. yemek ceki
  5. posta ceki
  6. seyahat ceki
  7. ceki demiri
  8. hatir ceki
  9. ceki listesi
  10. ceki duzen

© 2008 - uludağ sözlük

cekinmeyin kufredin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cekinmeyin kufredin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cekinmeyin kufredin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muharrem orucu » ali baris kurt » halki ekonomik kriz ile korkutmak » birinin gogsune yaslanip aglamak » for the girl » punch me i bleed » sevilen erkeklerin culsuz olmasi » aykut zahid akman » mutluluk » kendince ozgurlukculeri fisleyen tip » ahmet yildiz olmedi » ilhan berk » casio f91w » helal sut » evrim akin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » yaran baslik yonlendirmeleri » semahat geldiay » bir zamanlar » schenardi » muratboz com » daniel tozser » fenerbahce den nefret etme sebepleri » sari olan herseye sikini sok ilkesi » ahmet yildiz olmedi nin bir sosyal proje olmasi » benim niye yok » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » uludag forum » vapurda aglamak » asr i saadet jargonu