cekilin hamile kadina su yetistiriyorum 

kapat
  1. insanların duygusal zaaflarından yararlanmak ve kendi işini daha çabuk yapmak isteyen uyanık(kendini öyle sanıyor saf) kişinin önündeki kalabalığa sarf ettiği sözlerden biri.
    #1628383 (bahtsiz bedevi, 10.05.2007 17:50)
  2. - cekilin hamile kadina su yetistiriyorum !
    +lan yalan söyleme suyu gelmedi daha onun biz biliyoruz
    -hmm..eeöö..hah. degmesin yagli boya?
    +olmuyooorr, olmuyorrr, olmuyorr
    -puff..eehmm, hah, cekilin ben doktorum?
    +yanaş şöyle kulağını ısırıcaz hep beraber.
    #1628399 (hosaf, 10.05.2007 17:56 ~ 17:59)

© 2008 - uludağ sözlük

cekilin hamile kadina su yetistiriyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cekilin hamile kadina su yetistiriyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cekilin hamile kadina su yetistiriyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sah ismail » mutluluk » camii manzarali ogrenci evi » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » kimse yazmazsa ben yazarim » yasa mustafa kemal pasa yasa » sonu sacma biten fimler » yillara gore kahvalti aliskanliklari » kravat baglamak » berfin » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » berlin filarmoni orkestrasi » 80 lerde cocuk olmak » norton ghost » konsantre matik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » big fish » salcali sogan kavurmasi » cennetin katlari » acz ve fakr » bininci entry » ha bu diyar » fatma aliye » nefesim nefesine » x dogumlu olmak » fleisch » ask ukte doldurur » gse » hexenkessel » davidoff » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi