cekilin basimdan 

kapat
  1. küçük emrah'ın şarkısı.

Albüm Adı:BOYNU BÜKÜKLER
    Albüm Tarihi:1986
    Albüm Sırası:08.şarkı

ÇEKiLiN BAŞIMDAN

Çekilin başımdan gidin ne olur
    Gidin ne olur,gidin ne olur
    Ben kendi halime kendim yanarım
    Kendim yanarım,kendim yanarım
    Size ne derdimden,acılarımdan
    Ben kendi yaramı kendim sararım

istemem elimden kimse tutmasın
    Yanıma gelip de halim sormasın
    Ölsem de derdime derman olmasın
    Ben kendi halime kendim yanarım

Kayboldu şu ömrüm,bitti gençliğim
    Ben kendi yolumu kendim ararım
    insafsız kullara bırakma beni
    Düştüğüm çıkmazdan sen kurtar tanrım
    #3069062 (engineer, 28.02.2008 02:18)

© 2008 - uludağ sözlük

cekilin basimdan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cekilin basimdan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cekilin basimdan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alim icin din yoktur » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » calculus » kaynima kaydim » como el agua » melekler adasi » mesut bakkal » 25 yas sendromu » ufak hayallere sahip olmak » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » ucuncu dunya savasi guncesi » the mamas and the papas » suudi arabistan » turk televizyonlarindaki cadili diziler » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alderney » tori amos » evcil hayvan avina cikmak » kar yagarken dinlenecek sarkilar » micky green » solo test » kanyon » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » insanlar » umut sarikaya tipi mutsuzluk » don demeyi unuttum » bilgi ve belge yonetimi » bos beles entryler » iste kuku kuku geldim » kadinlari anlayamamak