cekilen sifon sonrasi hissedilen popo ferahligi 

kapat
  1. su hissetmek nice guctur yarabbim dedirten vuku ki ayni zamanda ic de gidiklar.

hergun yada gun asiri oldugu gibi yine oturmussunuzdur mudur koltuguna dunya hakkinda dusunursunuz yeni fikirler uretirsiniz kan ter icinde bu dunyaya guzel eserler birakmaliyim dercesine. elinize bir kagit alip eskizler cizersiniz, odada calan muzige kulaginizi verirsiniz, eski sevgililerinizi dusunursunuz, gecmisinizi geleceginizi ve birden karamsarlasirsiniz noluyo laaaan diye basarabilecek miyim dersiniz kendi kendinize sonra arkadaki dugmeye basarsiniz yerinizden kalkmadan once ve garip hislere kapilirsiniz bir an icin sanki yoga yapmis yada cumaya gitmis gibi oluverirsiniz ve kalkarsiniz mudur koltugunuzdan gotluk yapmaya devam etmeye.
    #3700411 (snakesawar, 22.07.2008 02:14 ~ 02:15)

© 2008 - uludağ sözlük

cekilen sifon sonrasi hissedilen popo ferahligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cekilen sifon sonrasi hissedilen popo ferahligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cekilen sifon sonrasi hissedilen popo ferahligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jamaika » saygim senin orospun olsun kaygin benim askim » facebook ta adaslarini ekleyen manyak » belirsiz ic sikintisi » on your marks » odaya deniz gezmis posteri asmak » keglevich » izmir de su kesintisi » olu sozluk » sandra izbasa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games