cek elini misafirler yiyecek onlari 

kapat
  1. bir diğer çeşidi de basma oraya yeni sildim durumudur. o anda o cümle hangi zihniyetle söyleniyor anlayamamışımdır. herhalde uçmamız istenmektedir.
    #3032869 (assenzio, 20.02.2008 00:45)
  2. zeki kayahan coskun un, "meğer annem haklıymış" adlı kitabında bahsettiklerine konu olan anne laflarından sadece biri.
    #3032919 (koz tuna, 20.02.2008 00:54)
  3. bi tepsi kurabiyeye uzanan penceye atılan saplagın ardından annenin gülümseyerek söylediği söz. *
    #3032922 (akrep insani, 20.02.2008 00:55)
  4. annelerin en acı sözü.

- çek elini misafir yiyecek onları!
    + azcık tadına bakayım ya.
    - Hayır dedim. daha sonra yersin.
    + Bak attırma tepemi hepsini yerim valla ruhun duymaz.
    - Lop lop et olsun pıt pıt yağ olsun inşallah.
    + Bööhüüüüüüüüü.
    #3032967 (aximiyimneyim, 20.02.2008 01:05)
  5. misafirler nasılsa "ay şekerim ben diyetteyim" yalanıyla yemeyeceklerdir onları.
    biraz sabretmek lazım, hepsi bizim olacak. misafirler kapıdan çıkınca, mutfağa hücum edilecek.
    #3032990 (filozofil, 20.02.2008 01:11)
  6. her anne gibi benim annemin de yaptığı, bundan haince bir zevk aldığı eylem. ama bi keresinde soğuması için yere koyup bize yedirmemek için dilimlemeyi reddettiği kekin üstüne basmıştı pencereden bakıcam derken. merakına yenik düşmüştü, kekin ortasında da nal gibi ayak izi olmuştu. o haince zevkten kaynaklanan gülümseme benim yüzümdeydi o an.
    #3033008 (mitheithel, 20.02.2008 01:16 ~ 01:20)
  7. intikamının en güzel misafirlikte yenen şeylerin daha güzel olduğunu söyleyerek ya da yine misafirlikte bir şeyler yerken annem bana bunlardan hiç yapmıyor diyerek alınabileceği, kalk yerine yat gibi insanın içine oturan anne cümlesi.
    #3035992 (klorlu su boregi, 20.02.2008 19:51)
  8. +löp löp..
    -bırak yeme onlarııı!! misafir yiyecek onları!
    +hede höde! (misafirler gelir)
    -yer mısın oğlum?koyim mi sana da?
    +yok misafir yicek onları!:/
    -ihihi ?! ay şakacı seni !! höd hödee!
    #3036134 (chatLak, 20.02.2008 20:19)
  9. yek yeaaaa..
    #4002105 (mefatbey, 23.09.2008 23:56 ~ 24.09.2008 12:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cek elini misafirler yiyecek onlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cek elini misafirler yiyecek onlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cek elini misafirler yiyecek onlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cek elini misafirler yiyecek onlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » hukuki net » moderatoru gammazlayan gammaz » 11 subat 2009 turkiye paraguay maci » nijer » hulya avsar » muhafazakar pezevenk » yurtdisindan hediye yollayan sevgili » cam ardindan insanlari izlemek » cocugunu vaftiz eden musluman » islemci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » amal seks » vietnam » begendigi kiza cirkinsin diyen erkek » moderasyon uyuma sozlugune sahip cik » mon coeur s ouvre a ta voix » psp » rapper ninja » penis kokusu » antalya gibi bir yerde kasan dandik turk kizlari » zimbabve