cehenneme giden bilim adami 

kapat
  1. YAPMIŞ OLDUĞU iCADLER iLE DÜNYA YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRIP BiR ÇOK HAYIR DUA ALAN FAKAT KELiME-i ŞEHADET GETiRMEDiĞi iÇiN CEHENNEME GiDECEK OLAN BAHTSIZ.
    #948133 (kurremkarmerruk, 04.12.2006 15:05)
  2. (bkz: alfred nobel)
    #948152 (cennetten kovulan, 04.12.2006 15:12)
  3. "bir de cehennemi inceleyelim" diye düşündüğü tahmin edilen kişi.

-ben adamı.bilim adamı.incelemeye geldim.
    #948177 (Bushi, 04.12.2006 15:17 ~ 16:29)
  4. "Bazi bilimadami ve profesörler
    Çarelerini bulamadiklari fakat kendi ürettikleri
    Mikroba viruslere panzehir icad edemediler
    Nedeni belli bence savasi seviyolar
    Hergün yeni ölüm makinesi icad edene ne diyelim?
    Allah kurtarsin onu böyle tutsak etmis bos düsünceden
    Kanina girmis ifritten vaktri dolmus kimlikten
    Feri sönmüs gözlerden"

(bkz: ceza)
    #1360118 (aksak tirtil, 01.03.2007 00:43)
  5. allah'ın adaletine güvenmenin en güzel yanıdır bilim adamının nereye gideceğini bilememek. bu kadar basit olmadığını bilerek gülümseyebilmektir bir adaletin var olduğunu ve herşeyin değerinin olduğunun teminatını almış olabilmek.
    #1360151 (populizmin köküne kibrit suyu, 01.03.2007 00:50 ~ 00:53)
  6. nikahlı karısı veya sevgilisi ile cehenneme giden bilim adamıdır. bu gidişi bir ödül olarak görmektedir.
    (bkz: ödüle doymamak)
    (bkz: seninle cehennem ödüldür bana)
    #1360168 (deli bozgun dolu dizgin, 01.03.2007 00:54)
  7. +hım burayı neyle ısıtıyorsunuz?
    -hönk
    +eğer yeterli destek sağlanırsa burayı ısıtmak için alternatif kaynaklar bulabilirim. Böylelikle hemen yakıttan hem paradan tasarruf edersiniz.
    -sen allah'ın yokluğunu bilimsel olarak açıklayan eleman değilmisin???
    +evet!!!!
    -tamam ozaman geç şöle yanmaya başla sen bizde düşünelim karar verir söleriz sana nasıl olsa sonsuza kadar burdasın.
    #1360175 (laazimlik, 01.03.2007 00:56 ~ 23:59)
  8. viagarayı bulan şişme kadın icat eden * sesxe teşvik eden haydar dümen, kanı bozuk jinekolog.
    #1360185 (boyle biri yok, 01.03.2007 00:59)
  9. cehennemin dogrulugunu araştıran adam.
    #1360753 (boyle biri yok, 01.03.2007 06:44 ~ 15:56)
  10. Not:
    B.A=Bilim adamı,
    Z.1= Baş zebani,
    Z.666= Emir eri.

B.A: Abi ''bilim dinin direğidir''.
    Z.1: Lan ne abisi. Hem sen demiyormuydun ''din bilimi öldürür'' diye.
    B.A: Abi pardon.
    Z.1: Geçti canım geçti. Zebo 666!!
    Z.666: Buyrun efendim.
    Z.1: At şunu göğe fışkıran ateş şelalesine.
    B.A: Ama bu bilime aykırı, yer çekimine aykırı.
    Z.1: Gidince görürsün anam aykırıyı.

Şeklinde olası diyologların geçebileceği kötü insan.
    #1360820 (mechinan, 01.03.2007 08:40)
  11. sigarayı atom bombası hardal gazı kaleşnikof vb icatlara imza atan bilim adamıdır.
    #1360842 (kurremkarmerruk, 01.03.2007 09:05)

© 2008 - uludağ sözlük

cehenneme giden bilim adami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cehenneme giden bilim adami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cehenneme giden bilim adami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ibu sozluk » genpatech » le fabuleux destin d amelie poulain » imhotep » niccolo paganini » ak akcenin kara gun icin olmasi » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » sabetayist » little child » ask hukmeder » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » ask nazlanir » tsk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » devil in her heart » solo testte 15 piyon birakmak » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » bez bebek te yakalanan matrix tadi » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » kul olayim kalem tutan ellere » bir gun » devrimcilik romantik bir ozentidir » apollonia » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » aura » soguk espri » 20 ytl » galatasaray amblemi » the day that never comes