cehennemde yer parsellemek 

1. dünyada iken yapılabilecek tüm kötü şeyleri yaparak cehennemin en dibi olan 7.katında yer sahibi olmak..
    #661421 (eşşağan ala gazuğu, 24.09.2006 02:59)
  2. (bkz: arazi mafyası)
    #661424 (peyderpey, 24.09.2006 03:01)
  3. necmettin erbakan a sorulmadan yapılmaması gereken olaydır. kendisi eskiden millete cennetten yer parsellediği için, sizi o işi yapan başka bir arkadaşına yönlendirecektir.
    #661436 (istanbul icin efkar vakti, 24.09.2006 03:06 ~ 08:52)

© 2008 - uludağ sözlük

cehennemde yer parsellemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cehennemde yer parsellemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cehennemde yer parsellemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinirli internetin ortak kullanilmasi » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » arnavut kaldirimi » horozu cok olan koy » hasan kurtulmus » mehmet ali birand » a nick » ilk deniz ucaklari » star ana haber » tepki memesi » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » gossip girl » john frederick lewis » seus » frank rijkaard » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » meydanbenim » kapini calan benim » the mamas and the papas » dalgaci mahmut » sigara icemeyen insan » serbest kararlilik » orta turkce » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » sevebilme ihtimalini sevmek » ogretmenlerin seminer calismalari » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » don kisot » aura » asik olunasi kadinlar » hayattan sikilmak