cehennemde bile sucu kabullenmemek 

kapat
  1. herkesin hak ettiği yere gitmesi rağmen, cehenneme giden insanların, hala daha ısrarla kabullenmemeleri olayı.
    - g1) kardeş, ne kadar yanacaksın? allah, ne kadar verdi?
    - g2) yok ya, ben merek ettimde geldim. bi yanıp çıkacam hemen.

- g1) kardeş, ne yaptın da buraya düştün yav?
    - g2) yok benim suçum yok valla! ben sırat köprüsünden bakarken, ibnenin biri tekme vurdu, bende buraya düştüm.
    (bkz: çıkarın beni burdan)
    #906838 (komikimben, 25.11.2006 11:25)
  2. +cehennemde olduğuna göre suçlusun işte kabul et.
    -sen de burdasın ama, benden ne farkın var.
    +lan ben meleğim, görevliyim burda.
    -ya bırak hocam. kömür gibi olmuşsun yanmaktan hala kabullenmiyon. ne yaptın da kızdırdın lan bu kadar?
    +bişey yapmadım be, çekil git başımdan. adamı dinden imandan çıkarma.
    -oğlum hani melektin, adamım diyosun şimdi.
    +lan meleğim ama adam gibi meleğim. yıkıl şimdi karşımdan, pis münafık.
    -tamam a.q. tamam.
    #906885 (Berserk, 25.11.2006 11:37)
  3. ruz-i mahşer'de "yaptım ama niye yaptım bir sor" demek pek mümkün olmadığı için, gereksiz faaliyettir.
    #906928 (unusual suspect, 25.11.2006 11:50)
  4. -selamın aleyküm.
    -o kısım diğer tarafta fani. burası selamsız kısım
    -allah'ın katına geldik, allah'ın selamını verdik, onu bile kabul etmiyorsun.
    -allah'la aram açık benim. (şeytan)
    -benimde pek sıkıfıkı olduğum söylenemez aslında. herhalde o yüzden senin yanına geldim.
    -muhtemelen.
    -ee. senin hikayen nedir? (hiç birşey yokmuşcasına, şeytandan yana olma durumu, ikisi de suçlu ve günahkar olmasına rağmen, yargılayıcı birlikte eleştirip, hiç birşey yokmuşcasına davranamaları)
    #906932 (iceri terligi, 25.11.2006 11:50)
  5. (bkz: yok öyle bir şey)
    #907185 (handushka, 25.11.2006 13:06)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cehennemde bile sucu kabullenmemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cehennemde bile sucu kabullenmemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cehennemde bile sucu kabullenmemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cehennemde bile sucu kabullenmemek. Copyrights of the articles are belong to their authors.