cehennem mahallesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cin mahallesi
  2. ege mahallesi
  3. nuripasa mahallesi
  4. sumer mahallesi
  5. hocapasa mahallesi
  6. bahcelievler mahallesi
  7. altintepsi mahallesi
  8. cigdem mahallesi
  9. kiz yakup mahallesi
  10. cunur mahallesi

© 2008 - uludağ sözlük

cehennem mahallesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cehennem mahallesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cehennem mahallesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ernesto che guevara » yaran fikralar » sabetayist » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » birol guven in lost senaristi olmasi » ask incitir » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » polat alemdar » ilkokulun vazgecilmezleri » hazreti muhammed » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » nightwalker » edwin boekamp » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » driving miss daisy » bloodsucker » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » fake you » asyut petroleum » guatemala » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » sagopa dan baskasini tanimam abi » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » it s too late » frank rijkaard » insanlari super kahramana donusturen bocekler » bak ne diyor kayahan abi » devil in her heart » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir