cehennem insan haklarina aykiri 

kapat
  1. dogu perincekin bir dönem ağzından dökülmüş laf i guzaf.
    #3165733 (akustikcinayet, 20.03.2008 02:13)
  2. cehenneme giden adam: x
    zebani: z

x: ama cehennem uluslararası insan hakları sözleşmesine aykırı!
    z: odunsun lan sen, ne hakkından bahsediyorsun, g.tüm!
    #3165746 (2 ile bolunmeyen tek sayilar, 20.03.2008 02:17)
  3. aihm'ne başvurulursa düzeltilebilen yasa boşuğudur. adaletin yerini bulacağı umulur.
    lakin kainatlar arası yüce mahkeme ahiret yasalarinı aihm'den üstün tutar.
    #3390553 (devilscry, 13.05.2008 02:51)
  4. (bkz: anan da oyle diyordu)**
    #3390561 (madam despina, 13.05.2008 02:54)

© 2008 - uludağ sözlük

cehennem insan haklarina aykiri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cehennem insan haklarina aykiri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cehennem insan haklarina aykiri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bayan » new user yontemi » escinsel evlilige izin veren ulkeler » lafin koymasi » playboy » mulayim » osmanli da oglancilik » the shawshank redemption » dtp nin aktutun saldirisina uzulduk aciklamasi » mila kunis » ataturkcu dusunce dernegi » osman yagmurdereli » onemli bir yerde satranc tahtasinin devrilmesi » inciluzum » ulugay sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » futbol takimlarina lakap takmak » sehit » lost control » lark » windows xp » thierry henry » sahin irmak » istanbul kultur universitesi » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » senses tied » alman erkegi » a4 tech » necip fazil kisakurek » rock kliplerinde cinsel obje olarak kadin » elestireyim derken kisinin reklamini yapmak