cehennem cevdet 

kapat
  1. sicak saatler dizisinde nihat nikerel tarafından canlandırılan karakter.
    #1231567 (free zone, 30.01.2007 10:20)

© 2008 - uludağ sözlük

cehennem cevdet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cehennem cevdet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cehennem cevdet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask ukte doldurur » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » turklere ozgu davranislar » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » 80 lerde cocuk olmak » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » sozlugu yonja com a cevirmek » ihsan oktay anar » siz de mi seriatcisiniz be » full metal jacket » joey jordison » altta kalanin cani cikti » thich quang duc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jiriskop » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » kacin buyuyor galiba » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » yaran diyaloglar » acemisinden ankara notlari » fm 2009 deki yetenekler » yeni alinan pc yi cokertmek » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » yavuzhan » eren keskin » folkearth » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » yahudinin tahta kilici » yaran fikralar