cecom 

kapat
  1. sözleri brenna mac crimmon'a ait bir baba zula şarkısıdır. dinlerken kendini kaybediyor insan. hem hüzünlü hem neşeli bir şarkı nasıl olur diyorsanız kesinlikle dinleyin ama esiri olmayın. işte sözleri:

ben bir bülbül olsam ötsem bahçelerde
    her türkümde yaksam adını üzerine
    her sabah $akırım gülüm
    gülüm ninna ni na nay

ben bir martı olsam uçsam denizlere
    rüzgarlara açsam giderim sehere
    her kanadımı çarpışta,
    gülüm ninna ne na nay

seslendiren bayan ın ismini unuttum ama bırakmış parayı pulu kanada'dan türkiye'ye gelmiş şimdi burda laço tayfa ve beyoğlu'nda çingenelerle söylemektedir.
    sonuçta diyeceğim şu ki: yok böyle bir şarkı, yok böyle bir ses, yok böyle güzellik.

edit: yoğun araştırmalarım sonucu şimdi öğrendim; seslendiren de (bkz: brenna mac crimmon)'muş.
    #346124 (darwen, 14.06.2006 21:04 ~ 21:26)
  2. stüdyo kaydı bir an evvel piyasadan kaldırılmalı; boğaz'da ettikleri 'canlı' kayıt kalmalıdır bir tek...
    #940505 (cryptic, 02.12.2006 20:05)
  3. günde en az 15 defa dinlediğim mükemmel ötesi babazula sarkısı.
    (bkz: babasız kızlar balosu)
    (bkz: erotika)
    #940537 (maksimroger, 02.12.2006 20:13)
  4. babazula'nın en kaliteli parçalarından biri. 5 dakikadan uzun olan bu parça enstrumantel açıdan çok iyidir. vokalin sesinin orjinalliğine söyleyecek söz bulamıyorum zaten..
    #1100386 (istanbul icin efkar vakti, 03.01.2007 19:31 ~ 19:32)
  5. Fatih akinin kopruyu gecmek filminin final sarkisi.
    #1889814 (Psychedelic, 09.07.2007 05:26)
  6. güzel ses, güzel müzik, güzel sözler birleşiminden oluşmuş babazula şaheseridir.
    #2983871 (estel, 10.02.2008 20:15)
  7. adamın amına koyuyor bu $arkı, hem de durduk yere..

giri$/geli$me/sonuç olarak değerlendirmek istiyorum..

giri$: hafif bir deniz dalgası gibi, ku$lar cıvıldıyor gibi, en olmak istediğin yerde, en olmak istediğin ki$iyle, en olmak istediğin $ekildeymi$sin gibi..

geli$me: arka fondan gelen vurmalı sazlar mı vuran beni? kadının sesindeki güzellik mi? o su gibi akı$, o nefis uyum, o duruluk..

sonuç: daha bir hızla çarpıyor deniz dalgaları $arkıya, $arkıya vurdukça gönlümün kayaları a$ınıyor..$arkıdaki gibi bir martı olmak istiyorum, uçsam diyorum denizlere..her kanatımı çarpı$ta kurtulur muyum içimdeki sızıdan? bitiyor $arkı içime denizin dalgaları vuruyor..

bu $arkı çok pis koyuyor..
    #3676190 (alwayssleepy, 17.07.2008 11:18)
  8. (bkz: crossing the bridge the sound of istanbul)
    #3690837 (her deliye tas atan kuyu, 20.07.2008 09:59)
  9. buldugumda kimseye dinletmek istemedim o derece güzel. begenmeyeni sevmem o derece diyorum ba$ka bir$ey de demiyorum!
    #3721158 (ojomo, 25.07.2008 22:50)
  10. bir türkü kadar acıtan, bir ağıt kadar ağlatan şaheser.
    #3721191 (yuksek topuklar, 25.07.2008 22:56)
  11. çıkar içinden brenna mac crimmon'ı geriye ne bir türkü kalır ne bir duygu. iyiki başkası söylememiş dediklerimden.

http://www.youtube.com/watch?v=ZPzaLGLHbjY +
    #3866125 (accelerated, 25.08.2008 01:05)

© 2008 - uludağ sözlük

cecom başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cecom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cecom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cok guzel hareketler bunlar » paranoya » hayati dogaclama yasayan insan » dam basinda oturan eski sevgili » ipt » barlar sokagi » emo turkey » ortasi delik sabun » enflasyon dustu diye sevinen issiz » nominal afazi » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » x aleyhine girilen entry ye eksi oy vermek » izolasyon » telepati » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eski sevgilinin intihar mektubu » agoni » sevilmedigini bilerek yasamak » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » got atmak » kurdun gelini » damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili » duygusuz kiz » paran varsa kralsin yoksa yalansin » ajda pekkan » hela yerine bela diyen yasam formu » ibrahim yorgunlahmacun » kucukpark » ayak sagligi » trevanian