cebrail aka gabriel 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cebrail
  2. cebrail in kanadi
  3. cebrail ciftlikli
  4. chp nin basinda cebrail olsa sonuc degismezdi
  5. ben cebrail im diye bagirarak harac toplayan adam
  6. ana gabriel
  7. gabriel
  8. gabriel knight
  9. gabriel samson
  10. gabriel agbonlahor

© 2008 - uludağ sözlük

cebrail aka gabriel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cebrail aka gabriel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cebrail aka gabriel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bes bin liranin da sozu mu olur » the morgue » knut » okula ara vermek » kimbo » kucuk bir zafer kazanmak » nerede bu devlet nerede pijamalarim » acma ayran » max bendo » prisoner » baslik entry sayisi uyumu » dun yine sokaktaydim » gidemedigin vatan topragi senin degildir » rafizm » televizyon programinda takla atan kadinlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » unutulmayan dizi replikleri » sozluklerin editoruyum gazetelerin kopyacisiyim » ramora » fenerbahce org diliyle konusmak » bir olcu birimi olarak bir milyon » icen mi gunahkar iciren mi » dogunun limanlari » abesle istigal » dertlerin kadini oldum » kebap 49 » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » ebleh nufus artisinin onlenememesi » kurt sutu » michael skibbe » bilek corap