cebim hazir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. elim cebimde cebim delik elimde ne var sorusu
  2. hazir ol
  3. hazir
  4. hazir ayaktayken
  5. hazir yemek
  6. yemek hazir
  7. hazir ol kalbim
  8. hazir mangal
  9. abi hazir kalkmisken
  10. hali hazir

© 2008 - uludağ sözlük

cebim hazir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cebim hazir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cebim hazir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ntv muhabiri » basliklari ust uste okumak » citizen erased » ertugrul saglam » eski entrylerin eksilenmesi » kasimda zirve baskadir zirvesi » agir derece argo » boss » gossip girl » kurtler » istiklal caddesi nde sol dergi satanlar » beyaz show » bladecatcher » buyumus de kuculmus » tanriya ayar vermek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » godspeed on the devil s thunder » ahmet altan » sezen aksu » uuserlerin deviantart adresleri » california state university » uyu demeye geldim » kanarya » the shawshank redemption » i m with you » yekta kopan » adam gibi adam » ders calismasi gerekirken sozlukte takilan aygir » radyo uludag » kule rock bar » you lied