ce yapmak 

kapat
  1. bebeklere ve kendini çocuk zannedenlere yapılır bu sıfatlandıramadığım davranış biçimi.
    böyle bazen bir ağaç seçilir, genellikle sevgililer 180 derecelik açıyla birbirlerini görmeyecek şekilde hizaya geçerler ve bir anda birbirlerine kaçamak bakışlar atıp tekrardan görüş mesafesini sıfıra indirgerler. tabi bir konuya da açıklık getirmekte yarar görüyorum, sevgililer bu eğlenceye ce yapmak demezler. yetişkinler için cilveleşmedir onun terminolojideki ismi, neyse.
    bir başka ce yapma biçimi ise çoluk çocuğa yapılır ve ilginçtir buna bayılırlar çocuklar. ilginç bir biçimde kendilerine sürekli ce yapılmasını isterler.
    #2674467 (sapka yapamayan cuheyla, 07.12.2007 23:49 ~ 20.12.2007 17:32)

© 2008 - uludağ sözlük

ce yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ce yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ce yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serdar facebookoglu » vakif » cimbizla otuzbir cekmek » afaroz » arabam var » kendi sehrinin takimini tutan muhafazakar insan » sirinler i sevmeyen sozluk yazari » aglak yazarlari okuyup masturbasyon yapmak » ar » gark a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci