cd yolda geliyo tamam kufretme swh 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gel de kufretme
  2. kufretme lan
  3. kufretme hastasi insanlar
  4. milliyetcilik bir kufretme sanatidir
  5. ataturkculuk kufretme ozgurlugu degildir
  6. youtube da kufretme refleksi gelistirmek
  7. ataturkculugun kufretme ozgurlugu olmasi
  8. tamam tamam sustum
  9. ac agzini kamyon geliyo
  10. dayak geliyo simdi

© 2008 - uludağ sözlük

cd yolda geliyo tamam kufretme swh başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cd yolda geliyo tamam kufretme swh ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cd yolda geliyo tamam kufretme swh nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» corum » ortak atadan gelen maymunumsu insan » cinsellik turkiye de ilkelce yasanmaktadir » fy iceworld » omer asik » beyonce » bos bkz » skinny dipping » ekmek arasi lavas yemek » fatal sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci