cd cantasi 

kapat
  1. müzik cdlerinin doldurulduğu, taşınabilir ve istenilen şarkıyı istenilen zamanda dinlemeyi sağlayan çanta.
    #897086 (abberline, 23.11.2006 01:56)
  2. genellikle korsan cdleri kolumuzun altında tutmak için naylon ve kumaş karışımı fermuarlı çanta.
    #897200 (DayDreamers, 23.11.2006 02:44)
  3. adamlar olayı abartıp 500'lük, 1000'lik olanlarını çıkarmışlar.
    #968039 (goril bas, 08.12.2006 15:15)

© 2008 - uludağ sözlük

cd cantasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cd cantasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cd cantasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birgun » cem yilmaz » derdest » dindarlara kin gutmek » kaaria » sampuan yerine deterjan kullanmak » logitech » sevgiliye son soz » hamsi » islam channel » gitar calmaya klasik gitar ogrenerek baslayin » var misin yok musun ajdar » mayokini » pamuk eller butona » sahibinden kelepir ulke » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anestezi » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » bos salladim doluymus » ulusozluk nba fantasy league » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » anne niye beni erkek dogurmadin » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » ne olacak bu sagin kompleksi » volkan demirel » hazreti muhammed » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » jon avnet » 2009 ekonomik krizi » turk amerikan dernegi » ekim 2008 ankara ulasim zammi