caylaksin sen caylak kal 

kapat
  1. (bkz: Cem karaca) 'nın (bkz: işçisin sen işci kal) şarkısını bizzat taklit ederek, çaylak yazarlara bir sesleniş... Bir nevi dayanışma için gaz oluşumu... Ancak çok gereksiz, çünkü çaylak olmadan, yazar olunmaz... Bu böyle biline...
    #538203 (Victor, 14.08.2006 14:21)
  2. mesaj kutuma bir mesaj düştü, yanar ha yanar yanar
    entry gönlümün ekmeği, umar ha umar umar

entryleri ak yumuk yumuk ,afili baslıkları
    nerelere gizlesin, şu klavyem imla hatalarını

entrysısilik e geldi, dün bizim modlara
    görür görmez vurularak, başladım ben sevmeye

ayağında uzun etek, dalga dalga saçları
    ustam seslendi uzaktan, oğlum al takımları

bi baslikta okumuştum, buna benzer bir şeyi
    cildi parlak kağıt kaplı, pahalı bir kitaptı

ne olmuş nasıl olmuşsa, aşık olmuştu genç kız
    yine böyle bir durumda, yazar ciragina

ustama dedim ki, bugün giymeyim tulumları
    arkası kuşlu aynamda, taradım saçlarımı

gelecekti bugün, geri entry almaya
    o basliktakı hayali, belki gerçek yapmaya

durdu zaman durdu, dünya girdi içeri kapıdan
    öylece bakakaldım, gözümü ayırmadan

baslıgını açtım , açtım entry girsin dıye
    kalktı hilal kaşları, sordu kim bu caylak diye

çekti gitti arabayla, egzozuna boğuldum
    gözümde tomurcuk yaşlar, ağır ağır doğruldum

ustam geldi sırtıma vurdu, unut dedi romanları
    caylaksin sen caylak kal ac baslıkları

*
    #1307487 (baris baris, 15.02.2007 16:04)
  3. sözlükte kendinden çok bahsettirecek yetenekli yazar.
    #3249546 (f1ylz, 09.04.2008 12:27 ~ 14:48)

© 2008 - uludağ sözlük

caylaksin sen caylak kal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. caylaksin sen caylak kal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caylaksin sen caylak kal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yureksagda » husnu bile gelse senlendiremez » kvk » alexei smirnov » mehmet kurdoglu » cok pis le baslayan laflar » ncldlbz » mariachi » emre belozoglu » gunesin batidan dogmasi » laz » inanmak istenilen yalanlar » meteksan » bodrum » juande ramos » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayse ozyilmazel » yaran msn nickleri » ne zaman adam oluruz » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » isaac promise » anayasa madde 66 » eski sevgiliyi her gece aramayi dusunmek » osmanli padisahlarinin nisanlari » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » sozlukteki kizlar » saclarini sampuanla yikayan gorgusuz insan » sozlukculerin popomundo karakterleri » toru topu 6 mac yaptik kac puan toplayabilirdik ki » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » taraf tan genelkurmaya sekiz soru