caylakliktan kurtulan yazar psikolojisi 

kapat
  1. hele yeni yazar oluyorsa bünye mutlulukla dolar. her başlığa bir şeyler yazmak veya yazacak bir şey bulamadığı için en azından bkz verme zorunluluğunda hisseder kendini. diğer yazarların da dikkatini çekmeli, hepsinden iyi olduğumu göstermeliyim, bazılarına laf sokmalı, 'heyyt lan hiç birinizden korkum yok,ne kadar da açık sözlüyüm lan ayrıca' mesajı vermeliyim gibi düşünceler vakıf olur bünyeye. aslında şu sıra canlı canlı takip etmek istiyorsanız buyrun;bi biskreme verdim
    #3277978 (uretim cini, 16.04.2008 16:20 ~ 16:30)
  2. (bkz: caylakliktan cikan yazarin duygulari)
    #3277997 (uretim cini, 16.04.2008 16:23)
  3. çok özel bir psikolojidir. ben denedim. hoş oluyor. bazen bir arkadaş saçma bir şekilde toschak bile geçebiliyor ibne; "vay uludağsözlük de yazar olmuşsun" diyerekten. aynen böyle! bi de insanın hayatında bazı değişiklikler mi oluyor ne? bana sanki öyle oldu.
    #3278005 (talihsiz sokak kedisi, 16.04.2008 16:26)
  4. samimi bir hava yaratmaya çalışır bunun sebebi de dikkat çekmektir zaten. ama sonra gerçek yüzü ortaya çıkacaktır muhtemelen.
    #3278007 (alone with everybody, 16.04.2008 16:26)
  5. yazar olur olmaz ilk işi ona buna laf sokmaya çalışmaktır. çünkü öyle yapınca iyi yazar olunuyordur ona göre. her yeni yazar olanı bu genellemenin içine almak doğru değil tabii ki.zaten o arkadaşlar kendilerini biliyorlar *
    (bkz: papucumun yazarları)
    #3278092 (pharmaton21, 16.04.2008 16:54)
  6. zincirini koparmiscasina yazan yazar psikolojisi. fakat caylakliktan yazarliga gecis suresi sabir ile ve normal karsilanmis ise sozluk yasamistir. ayrica zaman taninmalidir.
    #3278236 (chabert, 16.04.2008 17:22)

© 2008 - uludağ sözlük

caylakliktan kurtulan yazar psikolojisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. caylakliktan kurtulan yazar psikolojisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caylakliktan kurtulan yazar psikolojisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jaime murray » kara kedi » turkcell » fuck my wife » kiz bulamayinca pipim buyuk diye avunan abazan » osmanli cumhuriyeti » dunganga » dehsetinle gel » ironny » ceza a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci