caylaklik sonrasi ilk entrynin sacma olmasi 

1. heyecan, panik vb bir bisikolocik baskı nedeniyle ilk entryde sıçmanın isimle$tirilmesi. ba$ka da bir $ey değil.

bakın. kaç zamandır çaylağım, keyfiydi üstelik, halimi anlatamam yani.
    mahvoldum.

kaç zamandır entry giremiyorum. yani bakıyorsun kafa izni bir aylığına, ama sonra sayfan açılıyor çaylaksın hala. entryin görünmüyor. gelen mesajlar delirtiyor. çaylaksın, cevap atamazsın.

çaylaksın sen, çaylak kal.

çaylaklık en saygı duyduğum sözlük mertebesi iken, yani bir nevi kendini çilehaneye kapatıp, görünmezlik pelerini giymi$ken, köstebek gibi, fare gibi, güne$i görmek. bir anda. dolayısıyla ilk entryin b.k gibi oluyor afedersin. hatta ondan sonrakiler de. belki de tüm entrylerin berbat. belki de gidip popomundo oynamaya devam etmelisin.

evet. bye cnm öptm kib.
    (sidikli, 09.05.2008 14:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ava devine » ritalin » eurasian » riza pehlevi » insanlarla ugrasmak zor » penis kardesligi » yapilmis en aptalca dalginlik » ya evde yoksan » fatos segmen » gulf stream » a b c d e f hamamlari » dinden soguma nedenleri » oguz saygin » olur un tarihi eserleri » ac kopek » sirasi degil » yesilcam » kojiro hyuga otesi » sozlukle ilgili istekler » nonda nin fenerbahce ye goz kirpmasi » marul hasati » kralice nin kosk yemegi yorumlari » kozan in tarihi eserleri » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » al rayyan » anadolu leopari » schizo » capan » surpriz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa