caylaklik nedenleri sorunsali 

kapat

1. bazı sebeplerden dolayı çaylak olmuş yazarın bu sebeplerin ne olduğunu merak etmesi sorulan sorulara alınamayan yanıtların sonunda, çaylak geçirdiği günlerin hesabını sormak isteyen yazarın sorunsalıdır..
    (bkz: ukte) *
    #910511 (eşşağan ala gazuğu, 26.11.2006 02:32)
  2. Tüm caylaklarin en büyük sorunsallarindan biridir , helede caylakliginizin bitis süresi belli degilse... (yönetim buna el atmali)
    #1025456 (CitLemBiK, 20.12.2006 05:28)
  3. sözlük yönetimi tarafından yazarlık statüsünden çaylaklık statüsüne düşürülen entry giriş uzmanının * çaylaklığa düşürülme sebepleri, yeniden yazar olma süreci gibi konularda beyinsel faaliyetlerde bulunması durumudur.
    #1171271 (karizmatiklider, 18.01.2007 11:27)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

caylaklik nedenleri sorunsali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. caylaklik nedenleri sorunsali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caylaklik nedenleri sorunsali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about caylaklik nedenleri sorunsali. Copyrights of the articles are belong to their authors.