caylak seni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. filanca caylak yazar olursa ben de caylak olurum
  2. sozluk hacklenirken caylak caylak izlemek
  3. caylak yazar caylak
  4. caylak yapmayin caylak
  5. seni orospu seni diyerek tokat manyagi yapmak
  6. hayir seni internetten indirmedim seni dogurdum
  7. seni gormek degil dupeduz seni istiyorum
  8. tanri seni korusun buda seni budasin
  9. her seni seviyorum diyen seni seven degildir
  10. seni yasatmayan sevgili seni oldurmustur

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» galatasarayli taraftarin fenerbahce yi alkislamasi » ettehiyyatu » teenage » iron man » eski sevgiliden gelen mesaj » mutlu olmak icin » lig radyo » terrorist » yurtici kargo » kurban keserken kendini yaralamak » slalom » ne me quitte pas » selam diyene aleykum selam diyen msn insani » 1935 » ne dedigi anlasilmayan zerzavatcilar » mor ve otesi » deli olmak » anti emperyalizm populistligi » eskidendi cok eskiden » turbanli voleybolcu » www2 » kanser » 792 sayili petrol kanunu » aidatli uyelik » saovi » unlulerin kisisel iletileri » protestan muslumanlar » libero » civi yazisiyla kopya cekmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa