caylak olduk gene 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pisman degilim gene olsa gene yaparim
  2. olduk olduk dirildik
  3. gene dene gene yenil daha iyi yenil
  4. filanca caylak yazar olursa ben de caylak olurum
  5. sozluk hacklenirken caylak caylak izlemek
  6. gul gul olduk
  7. olduk mu
  8. biz businesstik biz de mi olduk
  9. biz de ogrenci olduk
  10. nasil emo olduk

© 2008 - uludağ sözlük

caylak olduk gene başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. caylak olduk gene ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caylak olduk gene nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amelie nothomb » will you still love me in the morning » antrofobi » 3rd rock from the sun » diger uuserler uyanirken uyuyan uuser » bir derdim var yasanmisliklari » uhde » soruya bak » buyuk ortadogu projesi » ask i virane » kafede yiyisen ciftler » hebokobe » bir anda » galatasaray kupasi » tatar yayi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » bendeki sen gitti » d a » swansea » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » yuregim yollarda » demonstrasyon » serefsiz diferansiyel denklemler » wolfshade » vaudeville for vendetta » george mikan » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » toplu emo katliami » fenerbahce taraftari » red label