caylak etmek 

kapat
  1. uludağ sözlükte şu ana kadar tam dörtyüzkırkiki kere gördüğüm kalıp. yeteri kadar bilendiğimi fark edip saymayı bıraktım, baya bi olduydu aslında. sağol sol frame.

yahu nasıl güzel bi fiil çeşidi lan o; 'çaylak etmek' hele.. ohuvv elimi yüzümü oğuşturdum yeniden tam tanım kasmaya çalıştığım şu dakikalarda yeminlen.

'çaylak yapmak' edilgen uzantıda ya, karşılığı bulunmuş biliç altlarında.

yavruvcuğum beraberce fiil çekelim mi senle? ne dersin?

a)merak

cevap (bkz: merak etmek)

b) takip

cevap (bkz: takip etmek)

c) hayal

cevap (bkz: hayal etmek)

d)kahvaltı

cevap: (bkz: kahvaltı etmek)

e)intihar

cevap: (bkz: intihar etmek)

uzatıcam, uzatmıyorum. acele de etmiyorum. tahammül ediyorum. nefret ediyorum. tarif ediyorum. teselli ediyorum. müdahale ediyorum. intikal ediyorum. kurban ediyorum. ajite ediyorum. tercih ediyorum. dans ediyorum. havale ediyorum. kavga ediyorum. ana avrat küfür ediyorum. ama çaylak etmiyorum olm, çaylak etmiyorum lan!!!

çaylak etmek.

allahını seven çeksin şu fiili.

allahını seven çeksin ya!

çaylak ediyorum, çaylak ediyorsun, çaylak ediyor
    çaylak ediyoruz, çaylak ediyorsunuz, çaylak ediyorlar

allah belanı veriyorlar. oh alayına sakso çekiyorlar. önüne gelene veriyorlar. adeta bir göt ediliyorlar.

çaylak et.
    göt et.
    evet göt et.
    kesinlikle sebze değil,
    et.

eeettttttt!!
    #3621935 (hosaf, 05.07.2008 02:05)

© 2008 - uludağ sözlük

caylak etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. caylak etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caylak etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» formul » nazim hikmet oratoryosu » gokdeniz karadeniz » yazarlarin aslinda demek istedikleri » dusunmekte zorlanan insan » balli balli » var misin yok musun christina aguilera » en guzel ps2 oyunlari » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » misvak » fethullah gulen » urunun kasada kalmasi » ahmet yildiz olmedi » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran okul muduru laflari » zall in yazarlara deprem tatbikati yaptirmasi » adam » teror » tabutta yarim vole » ne mutlu humanistim diyene » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » woke up this morning » turkcell » garip yemek zevkleri » basliklari yanlis okumak » gossip girl » yildiray ogur » zenci turkler » persembenin gelisi