caylak ama gururlu bir genc vardi 

kapat
  1. içinde bulunduğum durum olup, zorlasa da taşını çatlatmayan sabır durumu.ama gururlu.
    #3370493 (historik, 08.05.2008 03:34)

© 2008 - uludağ sözlük

caylak ama gururlu bir genc vardi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. caylak ama gururlu bir genc vardi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caylak ama gururlu bir genc vardi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kursad tuzmen » kadikoy postanesi » tek elle araba durdurmak » wolfshade » kiminle dans ettigini bilmemek » finnugor » once bir kamulastiralim sonra dusunuruz » righteous kill » etro anime » yarina ne kaldi » muslugu actim tipasini taktim » iphone sahiplerinin bunu sozlukte belirtme ritueli » es cinsel » i m with you » kafayi universite okuyan kiz ile bozmus dinci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gogol » dort buyuklerin zor deplasmanlari » westphalia » muzo ile zkc arasindaki farklar » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » ipod u olup kullanmayan superzeka » teleferikten kafayi cikarip asagi bagiran kisi » templar » rapidshare » furion » dostum vatandas demissin ama bunlar resmen koyun » a4 tech » tolga cevik » yuz paralik adam olacagina duz memeli kadin ol » tasslehoff