caylagim ama bi suru entrym var beee 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben seni namusumla doverim beee
  2. entrym geldi
  3. dagdaki cobanin entrysiyle benim entrym bir mi
  4. caylagim ne var
  5. caylagim lan ben
  6. neden hala caylagim
  7. madem caylagim bilgi sacarim
  8. sozluk caylagim beni ezme
  9. bir suru ad
  10. suru

© 2008 - uludağ sözlük

caylagim ama bi suru entrym var beee başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. caylagim ama bi suru entrym var beee ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caylagim ama bi suru entrym var beee nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hangar 18 » rashid ramzi » decamp » katrani kaynatsan olur mu seker » nobetci kollugu » estetik yoksunu hayat » normal bir cumleyi politize etmek » sporx com tahmin ligi » here comes the rain » kum havuzu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games